Kwaliteit en kosten perfect in balans.

Voor alle projecten groot en klein Bij Twinto zijn wij niet alleen uw onderhoudsaannemer voor herstel- en renovatiewerkzaamheden, maar ook voor grotere projecten kunt u op ons rekenen. Of het nu gaat om schade door brand, uitzetting of een voormalige wietplantage, wij zijn in staat om het hele project van inspectie tot oplevering voor u uit te voeren. Bij Twinto schrikken we nergens van terug en zorgen we dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Twinto denk mee en zoekt naar creatieve oplossingen. Het onderhoud van woningen is maatwerk en vaak moet gezocht worden naar de meest efficiënte oplossing voor goede kwaliteit met oog voor de kosten.

Bij grotere projecten is het lastig als verschillende partijen niet goed samenwerken, plannen slecht worden uitgevoerd of werkzaamheden worden uitgesteld. Bij Twinto heeft u één aanspreekpunt voor het hele project.

Wij merken dat opdrachtgevers steeds vaker aan ons vragen om de inspectie te verzorgen bij een mutatie, omdat wij als professionals net even anders kijken naar eventuele gebreken. Wij zorgen ervoor dat er een grondige inspectie plaatsvindt.

Bij Twinto hechten wij veel waarde aan goede communicatie en transparante afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Tijdens het project zorgen wij voor een duidelijke planning, zodat u op de hoogte blijft van de voortgang.

Geen klus is ons te gek of te groot!

twinto onderhoud!

Als onderhoudsaannemer draaien wij onze hand niet om voor kleine reparaties en renovaties. Maar ook voor de meest complexe projecten draaien wij onze hand niet om. Of het nu gaat om brand-, uitbreidings- of zelfs wietplantageschade – wij zijn er van begin tot eind bij!

  • Verwijderen en aanbrengen van vloerbedekking
  • Behangwerk vernieuwen
  • Tuinopschoning en onderhoud
  • Leeg en schoon opleveren van woningen
  • Reparaties uitvoeren
  • Binnen en buiten schilderwerk
Offerte aanvragen

twinto is multifunctioneel inzetbaar

overige dienstverlening

neem contact met ons op

Twinto is een veelzijdig bedrijf dat zich richt op het onderhoud van woningen. Ons dynamische team staat klaar om verschillende soorten klussen aan te pakken en we zijn inzetbaar voor allerlei soorten huis onderhoud.

Contact opnemen Offerte aanvragen