Kwaliteit en kosten perfect in balans.

"Twinto denk goed met ons mee en komt zelf met goede suggesties. Alles onder één dak; perfect!"
R. van Dongen, Actys wonen

Creatief meedenken

Twinto denk mee en zoekt naar creatieve oplossingen. Het onderhoud van woningen is maatwerk en vaak moet gezocht worden naar de meest efficiënte oplossing voor goede kwaliteit met oog voor de kosten.

Alles onder één dak

Niets is zo frustrerend als verschillende partijen die niet of slecht met elkaar samenwerken. Slecht plannen of werkzaamheden die blijven liggen door miscommunicatie zijn meer regel dan uitzondering bij grotere projecten. Eén partij voor het hele project betekent één aanspreekpunt en een soepele planning.

Inspectie en oplevering

Steeds vaker vregen opdrachtgevers ons om ook de inspectie te doen bij een mutatie. Op zich niet gek, want wij kijken toch net even anders naar eventuele gebreken.

Geen verrassingen

U krijgt altijd een offerte vooraf en we houden van goede communicatie tijdens het project. Duidelijke afspraken, maar toch flexibel zijn als dat nodig is. Zo weten u en wij altijd waar we aan toe zijn.

"Wij houden wel van een uitaging!"

Geen project te gek

Als onderhoudsaannemer staan we natuurlijk altijd klaar voor diverse herstel- en renovatiewerkzaamheden. Maar ook voor grotere projecten staan we ons mannetje. Brand, uitzetting of wietplantage? Van inspectie tot oplevering; niets is ons te gek!
  • Leeg & schoon opleveren van de woning
  • Het verrichten van reparaties
  • Schilderwerk binnen & buiten
  • Vloerbedekkingen verwijderen & aanbrengen
  • Behang verwijderen en nieuw behangen
  • Tuinopschoning & periodiek tuinonderhoud

Wat we nog meer doen

Tuinonderhoud


Vaak wordt bij vastgoed onderhoud meteen gedacht aan alle onderhoud in de woning. Toch is ook het onderhoud van het buitenwerk en tuin zeker van belang. Veel potentiële kopers of huurders gaan eerst eens bij de woning kijken voor ze een afspraak maken; de tuin is dan van groot belang voor die eerste indruk. Wij kunnen zelfstandig periodiek het tuinonderhoud voor u verzorgen. Zo heeft u er geen omkijken naar en ziet de woning er altijd verzorgd uit. Ook van buiten!

Dakgoten reinigen


Nog zo'n ondergeschoven kindje. Omdat het reinigen van de dakgoten in beginsel vaak aan de huurder is, wordt dit vaak niet meegenomen in het mutatie-onderhoud. Maar zeker bij regelmatige wisseling van huurders komt het vaak voor dat dit onderhoud niet of slecht uitgevoerd wordt. De kosten bij lekkage of verstopping zijn doorgaans groot. Wij controleren de dakgoten en reinigen deze indien nodig. Ook beginnende verstoppingen kunnen we meteen verhelpen.

Slotenservice


Onze medewerkers zijn opgeleid om de woning te controleren op veiligheid. We beschikken over de vakkennis en gereedschappen om sloten -ook zonder sleutels- te openen zonder verdere schade te veroorzaken. Geheel in eigen beheer, dus voordeliger dan de slotenmaker! Ook voor het bijmaken van sleutels of zelfs het beheren van het sluitplan bent u bij ons aan het juiste adres. Wel zo prettig.

Ontruimingen


Nog steeds een grote kostenpost voor veel verhuurders: Uitzettingen bij huurachterstand of wietplantage. Vaak is de woning behoorlijk beschadigd en de kosten maar moeilijk te verhalen. Wij kunnen de uitzetting voor u begeleiden. Vaak samen met de deurwaarder of politie. Meteen inzicht in de schade helpt het verhalen ervan. Bovendien kunnen we vaak direct de aanwezige inboedel afvoeren. Door snel te handelen wordt de schade immers zo veel mogelijk beperkt.